Autoschadebedrijf Koos van den Berg officieel Erkend Duurzaam

Autoschadebedrijf Koos van den Berg is sinds 13 juni 2019 een officieel Erkend Duurzaam schadeherstelbedrijf. Het certificaat Erkend Duurzaam wordt uitgereikt door IvDM en is het bewijs dat Autoschadebedrijf Koos van den Berg in alle facetten van de bedrijfsvoering duurzame verbeteringen heeft doorgevoerd.

Wat betekent Erkend Duurzaam concreet in de dagelijkse praktijk van het schadeherstelbedrijf? Op die vraag heeft Autoschadebedrijf Koos van den Berg een helder antwoord. “Wij hebben maatschappelijk verantwoord en duurzaam handelen in onze bedrijfsvoering verankerd. Dat betekent dat wij bijvoorbeeld duurzame reparatietechnieken toepassen, om zo onnodige verspilling tegen te gaan. Ook stellen we jaarlijks doelen om energie te besparen.”

Ook als werkgever heeft Autoschadebedrijf Koos van den Berg zijn zaken op orde. Duurzaam betekent in dat opzicht dat er extra aandacht is voor het welzijn van de medewerkers door goede arbeidsomstandigheden en toekomstperspectieven te bieden.

Uiteraard draait het bij duurzaam ondernemen in het schadeherstelbedrijf ook om het aanbieden van duurzame producten. In onze werkplaats letten wij bij de inkoop en het gebruik van onderdelen en materialen op de milieuzaken. “Wij merken dat er vanuit onze klanten steeds meer vragen en eisen worden gesteld op duurzame aspecten. Zo kunnen we met sneldrogende lakken bijvoorbeeld tijd en energie besparen.

Het certificaat Erkend Duurzaam maakt deel uit van het branchebrede duurzaamheidsprogramma van RAI Vereniging, BOVAG, Vereniging FOCWA Schadeherstel en STIBA dat wordt uitgevoerd door IvDM (Instituut voor Duurzame Mobiliteit).


Logo Erkend Duurzaam

Kom gerust langs voor ons advies.

Autoschadebedrijf Koos van den Berg
Winkelerzand 72a
1731 LZ Winkel

telefoon : 0224 - 541444
fax : 0224 - 541594

email : info@autoschadevandenberg.com

( Klik hier voor de route... )


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
p1 Website produktie : VDC-it Services De Noordhollandsche verzekeringmij. Wij zijn erkend bedrijf voor afgifte van RWD vrijwaringsbewijzen Onze autolakken zijn van de hoogste kwaliteit Wij zijn lid van Focwa eurogarant bedrijven