Wij heten u van harte welkom op onze website.

Autoschadebedrijf Koos van den Berg te Winkel (NH) is gespecialiseerd in het professioneel repareren van auto- schades en ruiten, het spuiten van auto's en het inbouwen van zonnedaken.

Wij werken volgens het Focwa Eurogarant systeem.

Autoschadekoosvdberg

Op deze website vindt u alle gedetaileerde informatie over de diensten en produkten die wij snel en doel-treffend kunnen leveren.

Op deze hoofdpagina vindt u informatie over de nieuwste materialen die wij gebruiken en produkten die wij kunnen leveren, dus komt u regelmatig even terug om een kijkje te nemen.

Mocht u vragen hebben of heeft u interesse in één van onze produkten of diensten schroom dan niet en bel of e-mail ons. Op onze contact pagina kunt u tevens geheel vrijblijvend een offerte aanvragen.

Wij zien u graag bij ons terug.

Autoschadebedrijf Koos v.d. Berg
Winkelerzand 72a
1731 LZ Winkel

Telefoon : 0224 - 541444

Klik hier voor de route.Nieuwe spuitkabine

Sinds oktober 2009 hebben wij een hypermoderne Avas spuitcabine. Deze cabine is gemaakt volgens de laatste milieu normen en 30% zuiniger dan de oude cabine. Ook is de cabine onder andere uitgerust met neutrale daglicht lampen en sterke afzuiging voor het stofvrij en perfect spuiten van alle lakken.

Bij de traditionele spuitcabines verdwijnt 20% van de warmte tijdens het afzuigen naar buiten. Bij het warmte-terugwinsysteem wordt deze uitgaande warmte benut om de binnenkomende koude lucht op te warmen. Dat spaart veel energie.

 

 

 

 

 

 

 

 
 
   
  Nieuwsarchief
 
04-09-19
Erkend duurzaam bedrijf
05-04-11
Vernieuwde website
28-10-09
Nieuwe spuitkabinep1 Website produktie : VDC-it Services De Noordhollandsche verzekeringmij. Wij zijn erkend bedrijf voor afgifte van RWD vrijwaringsbewijzen Onze autolakken zijn van de hoogste kwaliteit Wij zijn lid van Focwa eurogarant bedrijven