Wij heten u van harte welkom op onze website.

Autoschadebedrijf Koos van den Berg te Winkel (NH) is gespecialiseerd in het professioneel repareren van auto- schades en ruiten, het spuiten van auto's en het inbouwen van zonnedaken.

Wij werken volgens het Focwa Eurogarant systeem.

Autoschadekoosvdberg

Op deze website vindt u alle gedetaileerde informatie over de diensten en produkten die wij snel en doel-treffend kunnen leveren.

Op deze hoofdpagina vindt u informatie over de nieuwste materialen die wij gebruiken en produkten die wij kunnen leveren, dus komt u regelmatig even terug om een kijkje te nemen.

Mocht u vragen hebben of heeft u interesse in één van onze produkten of diensten schroom dan niet en bel of e-mail ons. Op onze contact pagina kunt u tevens geheel vrijblijvend een offerte aanvragen.

Wij zien u graag bij ons terug.

Autoschadebedrijf Koos v.d. Berg
Winkelerzand 72a
1731 LZ Winkel

Telefoon : 0224 - 541444

Klik hier voor de route.Vernieuwde website

Medio april 2011 hebben wij onze website vernieuwd. De layout is weer geheel up to date en voldoet aan nieuwe standaarden. Nieuw zijn de pagina's met onze portfolio, daar vindt u voorbeelden van onze projecten en afgeronde opdrachten. De portfolio pagina zal in de komende tijd worden aangevuld.

nieuwe layout...

 

 

 

 

 

 

 

 
 
   
  Nieuwsarchief
 
04-09-19
Erkend duurzaam bedrijf
05-04-11
Vernieuwde website
28-10-09
Nieuwe spuitkabinep1 Website produktie : VDC-it Services De Noordhollandsche verzekeringmij. Wij zijn erkend bedrijf voor afgifte van RWD vrijwaringsbewijzen Onze autolakken zijn van de hoogste kwaliteit Wij zijn lid van Focwa eurogarant bedrijven