Ruitreparaties

Is uw autoruit stuk ?
Als u een Beperkt of Volledig Cascoverzekering heeft dan wordt dit snel en goedkoop, soms zelfs gratis, opgelost. Bij glasschade belt u naar Garage de Waard op 0226-421900. Wij zijn Service Station voor Garage de Waard.

Gratis sterreparatie
Ster in de voorruit? Laat deze zo snel mogelijk repareren, want hoe sneller de reparatie, hoe beter het resultaat. Bij ons is deze reparatie soms gratis. U hoeft dan dus ook geen eigen risico te betalen. Ook heeft deze schade geen invloed op de trede op de bonus / malusladder

Vervanging
Als uw ruit niet te repareren is, wordt de ruit door ons professioneel vervangen. Bij vervanging door ons betaalt u slechts EUR 67,50 eigen risico.

Geen rompslomp
Wij zijn het service station voor Garage de waard te Waarland. Zij kunnen rechtstreeks met de verzekeringsmaatschappij af rekenen. Alleen bij vervanging van een ruit moet u zelf het resterende 67,50 euro i.p.v. 135,00 euro Eigen Risico betalen. Als het moet bent u binnen enkele uren weer onderweg met gerepareerde ruit.

Kom gerust langs voor ons advies.

Autoschadebedrijf Koos van den Berg
Winkelerzand 72a
1731 LZ Winkel

telefoon : 0224 - 541444
fax : 0224 - 541594

email : info@autoschadevandenberg.com

( Klik hier voor de route... )


 

 

 

 

 

 

 
p1 Website produktie : VDC-it Services De Noordhollandsche verzekeringmij. Wij zijn erkend bedrijf voor afgifte van RWD vrijwaringsbewijzen Onze autolakken zijn van de hoogste kwaliteit Wij zijn lid van Focwa eurogarant bedrijven